TJÄNSTER

Vi tillverkar smycken, vigselringar, förlovningsringar helt efter dina önskemål. Vi vill att du som kund skall kunna vara med och påverka hur ditt unika smycke skall se ut. Ta med dig en bild, ritning eller bara en idé, och kanske även ditt eget guld, så hjälper vi dig med inspiration och ett stort hantverkskunnande. Vi erbjuder alltid fria kostnadsförslag!

Vill du byta ut stenen i din ring mot en större? Har du tröttnat på din gamla guldlänk, eller går inte ringarna på längre? Låt oss hjälpa dig och göra om ditt smycke. I vår guldsmedsverkstad jobbar vi med design och omarbetningar, vi utför också alla slags reparationer av smycken och infattning av diamanter och stenar. Vi erbjuder alltid fria kostnadsförslag!

I vår egen verkstad reparerar vi alla förekommande klockmärken, väggur och antika Ur. Vi utför också reparationer av både silver och guldsmycken.

Vi utför all slags gravyr på både silver, guldsmycken och glas. Vi trär också om pärlhalsband. Vi erbjuder alltid fria kostnadsförslag!

Förutom egen produktion så säljer vi klockor, smycken, förlovning & vigselringar, bestick samt dopgåvor från väl utvalda märken och designers.