OM OSS

Välkommen till Vellinge Ur & Guld


En ur & guldsmedsbutik med brett sortiment av välkända varumärken i kombination med personlig service och en genuin hantverkskunskap med guldsmedsverkstad, urmakeriverkstad där vi utför diverse arbeten så som service och reparatiner m.m. Vi utför all slags gravyr samt batteribyte på alla klockor.


Vi arbetar hela tiden med att utveckla butiken och hitta nya unika i trendiga smycken till våra kunder. Vi erbjuder det senaste inom smycken och vårt utbud uppdateras kontinuerligt. 


Hos oss hittar ni också ett stort utbud av klockor för alla tillfällen. Vi har ett brett sortiment av både herr- och damklockor från de hetaste märkena samt moderna klassiker.


Vår vision är att alltid leverera bästa kvalité med service i världsklass.


Varmt välkomna!

Vår butik

Diamanter

Diamanten är den mest ikoniska och mytomspunna av alla ädelstenar. En förlovnings- eller vigselring med diamanter är det ultimata uttrycket för kärlek. Designa ditt unika smycke tillsammans med oss.

Låt dina smycken glänsa

Självklart skall dina vackra smycken få glänsa! Med tiden slits ytskiktet på en vitguldsring ned och den behöver rodieras på nytt. Vi använder den modernaste tekniken för rodiering.